NL
EN
leni
Training LinkedIn PROFIEL Gevorderd - nieuwe datum volgt

 

Ik geef de training LinkedIn profiel voor gevorderden in de regio Leiden of op uw locatieDe training duurt een halve dag en kost  € 69 ex btw per persoon. Voor bedrijven en groepen bied ik een offerte op maat. Zie voor meer informatie mijn website 45plusondernemer. 

Deze training is een vervolg op de training ...

Lees meer... 2 comments
Training LinkedIn Profiel Basis - voor groepen op aanvraag

Optie I.  Heb je praktische hulp voor LinkedIn nodig? Of een frisse blik op je profiel door een professional? Ben je werkzoekend of wisselend van baan of carrière? Kom dan naar deze Basis training. 

Leni Minderhoud, loopbaan- en business coach, LinkedIn trainer en netwerker zal deze praktische workshop verzorgen. Zij geeft regelmatig workshops social media in de Bollenstreek en was mede-organisator van de Sollicitatiemarkt in de Bibliotheek van Noordwijk ...

...
Lees meer... 7 comments
Workshop 'Brainstormen naar Werk'

Op verzoek volgt op mijn blogartikel 9 Business ideeën voor niets! (link) een brainstorm sessie voor iedereen die zijn business idee eens wil toetsen in een groep of die op nieuwe ideeën wilt komen. De datum wordt in overleg bepaald, dus meld je alvast aan!  De prijs is € 65 p.p incl. btw. bij minimaal 6 deelnemers. 

Ben je vastgelopen in het zoeken naar werk of klanten? Heb je behoefte aan sparringpartners of heb je inspiratie en ...

...
Lees meer... 3 comments
Training LinkedIn Profiel op maat voor kleine groep

Samen met je collega of vriend(in) een workshop LinkedIn volgen? Elkaar feedback geven onder begeleiding? Op verzoek geef ik aan groepen (werkzoekenden, zzp-ers en ondernemers) een workshop LinkedIn op maat. (2- 6 personen). Locatie in overleg. 

Je leert de basis, indien gewenst,  oa de instellingen, menustructuur, waar zet ik wat, e-mails, groepen, connecties. Ook besteden we aandacht aan wat je juist niet moet doen, hoe je omgaat met contactverzoeken etc.

Daarnaast kijken we naar jouw doel en wat je met LinkedIn zou willen bereiken. Hoe je daar ...

...
Lees meer... 38 comments
Workshop Introductie Mindful Analysis

Op verzoek geef ik voor coaches of begeleiders de workshop Introductie online coaching, methode Mindful Analysis. Kosten Euro 80 (incl btw) incl. heerlijke netwerklunch. Aanmelden via info+leniminderhoud+nl

 

Kun je gecoacht worden via e-mail? Moet je elkaar zien om tot vruchtbare samenwerking te komen? Deze workshop geeft helder weer waar het om draait bij coaching via internet, met tools als email, chat en webcam. ...

...
Lees meer... 9 comments
Leiden Into Business

Leni Minderhoud stimuleert mensen aan hun ‘employability’ te werken
‘De arbeidsmarkt gaat een andere kant uit’

Op dit moment komt een deel van de werkzoekende vijftigplussers niet aan de bak. Dat heeft vooral te maken met een negatieve beeldvorming over ouderen bij bedrijven en hun mindere mate van inzetbaarheid op de arbeidsmarkt (employability).

...
Lees meer... 5 comments