NL
EN
leni
 
Welkom

Voor 45-plus professionals die een switch, ook naar ondernemerschap, overwegen, bekijk mijn website: 45plusondernemer (link). Voor gratis tips en korte intensieve trajecten als je (part time) eigen ondernemerschap overweegt.

Ook vind je er informatie over mijn boek Van werknemer naar ondernemer, dat op 29 juni 2017 verschijnt.

Wat vind je op deze website: Loopbaancoaching, coaching bij stress en burn out. Training LinkedIn profiel voor beginners en gevorderden. Ook voor jongeren.

Ben jij een professional die voor een belangrijke keuze in werk of privéleven staat? Wil je een stap zetten, maar weet je niet goed welke en heb je behoefte aan een sparringpartner?

De coaching en counselling trajecten die ik aanbied zijn altijd maatwerk, zowel voor individuen als bedrijven. De sessies bestaan uit face-to-face-gesprekken of snelle en effectieve Online Coaching. Lees hier wat mijn klanten ervan vonden.

 

Lees hier meer over Leni Minderhoud

 

 

 

 

Regelmatig geef ik trainingen Basis LinkedIn, LinkedIn gevorderd voor werkzoekenden en zelfstandige ondernemers die meer klanten willen en Ondernemerschap om te onderzoeken of zelfstandig ondernemerschap wat voor je is. Mijn motto:

'Ondernemerschap is te leren.' 

Kijk op 45 Plus Ondernemer voor meer informatie, de agenda en locatie.